ecosys

informatica economica

Legis

Legis

Conceput si dezvoltat de CTCE Piatra Neamt, produsul informatic “LEGIS “, este axat în totalitate catre facilitarea accesului dvs. la intregul sistem legislativ, de fapt un program de calculator cu intreaga legislatie a ROMANIEI, si nu numai.

www.softlegislativ.ro - Pagina de prezentare a aplicatiei legislative LEGIS

Alaturi de legislatie, produsul mai are integrate urmatoarele module: modulele aplicatiei legis

 • Acte in engleza
 • Jurisprudenta
 • Acte interne
 • Achizitii publice (parte-a VI-a a monitorului oficial)
 • Doctrine
 • Sinteze economice
 • Modele (contracte, actiuni in justitie, cereri, petitii, etc.)
 • Jurisprudenta - Drepturile omului
 • Comentarii (din reviste de specialitate: Pandectele roman, Revista "Curierul Judiciar, "Dreptul, etc)
 • Dictionare (roman, latin, juridic, drept civil, dreptul muncii, drept international si al afacerilor, bancar si de asigurari)
 • Clasificari (COR, CAEN, CPSA, CPV)
 • Autorizatii
 • Definitii si abrevieri

 

Legi, decrete, circulare, hotarari, ordine, norme, regulamente, instructiuni, constitutii, coduri (CODUL PENAL, DE PROCEDURA PENALA, CODUL CIVIL, DE PROCEDURA CIVILA, CODUL COMERCIAL, CODUL FAMILIEI, etc), etc., mai exact toate tipurile de acte oficiale din perioada mentionata, emise de Guvern, Parlament, Presedintie, Banca Nationala, Ministerul Finantelor, Comisia Valorilor Mobiliare, Ministere si asa mai departe vor putea fi accesate usor, rapid si nuantat chiar pe calculatorul dumneavoastra.

Mai mult decat atat, aplicatia LEGIS desluseste pt dvs. legislatia romaneasca, oferindu-va forme actualizate a unor acte frecvent utilizate de catre dvs., care au fost modificate in mai multe randuri, dar nerepublicate. Ex.: Legea nr. 571/22.12.2003 privind Codul fiscal, Legea nr. 19/ 17.03.2000, privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale, Legea nr. 161/19.04.2003, privind unele masuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si in mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei, etc.

Facilitati deosebite

LEGATURA INTRE ACTE - vizualizare in paralel a doua acte care au legatura (actul modificat si actul care il modifica); Daca in cadrul unui act se face referire la un alt act (hyperlink) utilizatorul poate vizualiza in paralel actul curent precum si actul de referinta la nivel de articol prin afisarea celor doua acte in paralel, in format orizontal sau vertical.

 

IDENTIFICAREA actelor normative dupa diverse criterii de selectie formulate chiar de dvs. (emitent,perioada, cuvant cheie, starea actelor, tip de act etc.);

legis, legi, decrete, norme

INFORMARE IMEDIATA asupra starii actelor sau articolelor acestora (in vigoare, modificat, abrogat, completat), inclusiv cu completarile si modificarile de rigoare;

republicat, modificari acte normative

Cautarea unui act normativ si dupa cuvinte-cheie: fara sa stiti initial absolut nimic, puteti gasi in cateva secunde, toate actele normative care contin, in acelasi paragraf un anumit cuvantsau combinatii de cuvinte;

cautare legi, decrete, norme, expresie

SELECTAREA acelor acte care reglementeaza o anume TEMATICA, ca de ex: import, export, salarizare, impozite, T.V.A., contracte, penalitaţi, banci, accize, contabilitate, fiscalitate, taxe vamale, casari, credite, buget etc,etc. (PESTE 1.100 DE PROBLEMATICI)

impozit, contabilitate, abdicare

TIPARIREA Programul LEGIS permite tiparirea actelor sau anumitor selectii din acestea, dar si alte facilitati legate de configurarea tiparirii la imprimanta (tiparirea listei de legaturi a unui act, a textelor / , tiparirea listei actelor care au legatura cu actul curent )

 

acte, legi, decrete, norme, legis

Sarbatori Fericite!

Cu ocazia sarbatorilor Pascale, intreaga echipa ECOSYS va ureaza Sarbatori Fericite!

Read more ...