ecosys

informatica economica

ERP SoftONE

softone

SoftOne este un furnizor de software dinamic, cu o prezenta puternica pe diferite piete internationale. Cu mii de clienti in toata lumea, solutiile noastre se adreseaza nevoilor companiilor mari, mijlocii sau in curs de dezvoltare si au primit deja numeroase distinctii pentru calitatea de lider in piata si pentru inovatie.

Solutia si aplicatiile oferite de SoftOne sunt performante, flexibile si simple. Ele integreaza procesele de business din cadrul companiei, folosind o platforma unica pentru: Managementul Financiar, Managementul Logistic, CRM, Managementul Productiei, etc.

Soft1 ERP este un sistem integrat, flexibil si se adapteaza perfect nevoilor dumneavoastra specifice. Este perfect configurabil si extensibil, si usor de integrat cu alte aplicatii. De asemenea, Soft1 ERP este optimizat pentru operare in Cloud si pune la dispozitie o mare diversitate de aplicatii pe internet si dispozitive mobile, crescand astfel semnificativ mobilitatea companiei dumneavoastra.

Optiunile de instalare sunt de asemenea flexibile. Clientii pot alege intre instalarea pe servere, gazduita sau modelul SaaS, si pot schimba oricand modul de instalare, pe masura ce nevoile se schimba. Fara a pierde din performanta si fara restrictii privind functionalitatea, clientii pot adapta solutiile noastre pentru nevoile lor actuale, maximizand valoarea aferenta recuperarii investitiei.

 


"Top 5 motive" pentru a alege Soft1 ERP:

 

  •     Solutie la nivel international, completa si "ready to use"
  •     Operare prin tehnologie Cloud / SaaS
  •     Acces rapid la informatii in orice moment, de oriunde si de pe orice dispozitiv (mobilitate)
  •     Module customizabile
  •     Costuri de proprietate reduse

 

Sarbatori Fericite!

Cu ocazia sarbatorilor Pascale, intreaga echipa ECOSYS va ureaza Sarbatori Fericite!

Read more ...