ecosys

informatica economica

ECOSYS - Noutati

Online Room Planner

Însufleţeşte vânzările cu o aplicaţie impresionantă de amenajare a spaţiului !

PlanningWiz este o aplicaţie online care permite planificarea spaţiului locativ, de birou sau exterior, într-un mod simplificat şi rapid, încurajând astfel decizia de cumpărare în distribuţia de mobilier şi tranzacţiile imobiliare.

 http://ecosys1.planningwiz.com - Demo PlanningWiz Retail

 http://ecosys2.planningwiz.com - Demo PlanningWiz pt Imobiliare

 

PlanningWiz are puterea de a converti traficul site-ului şi de a implica vizitatorii să interacţioneze cu oferta dumneavoastră.

PlanningWiz este o aplicaţie matură, intuitivă şi robustă, beneficiind de recunoaştere si numeroase implementări la nivel internaţional.

Cu PlanningWiz oferiţi clienţilor dumneavoastră o consultaţie gratuită de amenajare a spaţiului, în timp ce dumneavoastră vă bazaţi pe un agent neobosit de marketing şi vânzări.

Premii

1 Iunie 2005 - Premiul I la secţiunea "Web Solutions" din cadrul concursului "Best of Trado 2005", organizat în Elveţia.

Aflat în competiţie cu alte 38 de aplicaţii web realizate de firme din întreaga lume, PlanningWiz a întrunit toate criteriile de calitate impuse de juriu şi s-a remarcat prin creativitate şi inovaţie, funcţionalitate şi interactivitate, navigabilitatea ergonomică şi interfaţa grafică atractivă.


 

 

Sarbatori Fericite!

Cu ocazia sarbatorilor Pascale, intreaga echipa ECOSYS va ureaza Sarbatori Fericite!

Read more ...