ecosys

informatica economica

ECOSYS - Noutati

WinMENTOR taie costurile in doua pentru magazinul tau virtual

Afaceri online de unul singur? WinMENTOR taie costurile in doua pentru magazinul tau virtual! Prin modului DocImpServer vei avea legatura directa la stocuri, iar actualizarea gestiunii se face automat dupa fiecare vanzare. Imagineaza-ti clientul care comanda online de la tine, iar in secunda doi listezi factura din WinMENTOR si pui coletul la posta. Nimic mai simplu.

Interfatarea unui website comercial cu WinMENTOR lasa loc de posibilitati unice. WinMENTOR preia datele prin intermediul modulului DocImpServer, o poarta de acces in ambele sensuri. Astfel clientul vede stocurile direct de pe site si fiecare vanzare reflecta o modificare de stoc in WinMENTOR. Poti uita de orele petrecute in fata calculatorului zilnic, pentru actualizarea stocurilor cand poti la fel de bine sa ... pescuiesti. Treaba se face singura pentru folosul timpului tau liber. In final, rezultatul nu poate fi decat unul frumos si valabil. Soft Net Consulting din Timisoara a realizat o astfel de implementare la fishsop.ro si am luat astfel legatura cu dl Florin Mates pentru mai multe detalii.

1. Cu siguranta ideia nu este noua, insa prea putini se incumeta sa livreze solutii la cheie cand vine vorba de programare suplimentara. A fost greu sa
puneti cerera clientului in practica ?

Nu. Nu a fost deloc greu. Tocmai aici este frumusetea, pentru interfatare se foloseste modulul DocImpServer nu exista o dependenta directa intre WinMENTOR si o anumita platforma web.

2. Cum functioneaza sistemul, a fost greu sa interfatati WinMENTOR pe suport online?
Cei care admnistreaza site-ul ne trimit comenziile in format .txt (cel mai banal fisier) DocImpServer-ul le preia si le arunca in WinMENTOR. Noi ca distribuitori nu avem foarte multe de facut, cel putin acum dupa ce a terminat dl Gabi. Comunicam structura fisierelor si le verificam.

3. De ce fishshop.ro si cat de mult fishshop.ro?
Fishshop.ro pana la capat fiindca implementarea functioneaza 100%. Un singur click si cosul tau ajunge de pe site in gestiunea WinMENTOR. Deja scurtezi considerabil timpul de reactie la comenzi si ai o evidenta clara a stocurilor direct de pe site. Clientul vede acelasi lucru ca vanzatorul. Stocurile sunt transparente pentru toata lumea.

4. Desi sunteti din Timisoara, serviciul prestat de dvs are o natura speciala. Sunteti in masura sa faceti implementari exclusiv online pentru clienti din tara ?
Cu siguranta. Totul este foarte simplu si cum am mai spus ... nu prea depinde de WinMENTOR. Tot greul este lasat pe umerii celor care administreaza site-ul. Chiar am vb deja cu cineva din Targu Mures (nici nu stiu cum a aflat asa repede) si nici munca lor nu este foarte complexa. Trebuie sa livreze comenziile in format txt stabilit de noi si importurile vor merge de la sine.

5. Ca intotdeauna, factorul pret este decisiv in alegerea unei solutii valabile pentru magazinul tau virtual. Dincolo de functionalitatea extraordinara a acestui efort, care credeti ca este publicul tinta pentru aceste implementari ?
Solutia e simpla si foarte eficienta. La fishshop, inainte sa fie Winmentor, era ceva groaznic. Comenzile veneau pe mail, trimise automat de site, iar fiecare comanda trebuia luata la mana, introdusa in sistem etc. Va imaginati greselile de operare, stresul, ca sa nu mai vorbesc de actualizarea stocului pe site . Exercitiu de imaginatie: un om sa bage la cel putin 1000 de articole stocul manual care nici macar nu e stoc in timp real. Solutia nu este scumpa din punctul meu de vedere in comparatie cu beneficiile, este chiar putin. Public tinta, oricine isi doreste sau are un astfel de site are ce sa vanda oricine isi doreste un magazin cu chirie gratis si fara cheltuieli cu salarii, apa, curent, etc.

Aceasta solutie intereseaza in principal magazinele online care au crescut suficient de mari incat au nevoie de un program mai bun de gestiune. Cresterea vanzarilor cuplata cu reducerea timpului de lucru este o promisiune cu greutate.

 

Ii multumim domnului Florin Mates pentru interviu.

{articol preluat de pe forum.winmentor.ro}

Sarbatori Fericite!

Cu ocazia sarbatorilor Pascale, intreaga echipa ECOSYS va ureaza Sarbatori Fericite!

Read more ...