Selectati din lista de mai jos unul din subiectele noastre de “Intrebari si Raspunsuri’ pentru aplicatia WinMENTOR. In cazul in care raspunsul cautat nu se regaseste in nici una din sectiuniile de pe site va rugam sa ne contactati.

Pretul aplicatiei legislative LEGIS se stabileste in functie de configuratia dorita (monopost sau retea), modulele suplimentare si modul de actualizare a bazei de date.

O lista completa gasiti aici

Se poate face o selectie a actelor dorite dupa urmatoarele criterii:

 • tematica (peste 3000 de itemi ca de ex. abandon, impozite si taxe, T.V.A., salarizare, vama, etc.); daca tematica are subtematica, se poate selecta direct subtematica (de exemplu din cadrul tematicii accize se poate selecta accize autoturisme, accize bauturi alcoolice, accize carburanti etc.)
 • tipul actului (lege, decret, hotarare, decizie, precizare, norma, etc.)
 • data publicarii sau intervalul in care a fost publicat
 • numarul actului
 • emitent (guvern, parlament, presedinte, etc.)
 • publicatia in care a aparut (Monitorul Oficial sau Buletinul Oficial)
 • tematica proprie
 • dupa o anumita EXPRESIE – ESTE CEA MAI PUTERNICA CAUTARE prin care poti gasi orice act ce contine o expresie sau mai multe expresii definite de utilizator . Nu trebuie sa stii expresia exacta deoarece LEGIS va gasi documentele ce contin expresiile date in orice forma lingvistica ar aparea in textul actului. ( Ex. Vrei sa cauti actele ce contin expresia Transport Substante Periculoase, LEGIS iti va gasi acte ce contin expresii asemanatoare cu ceea ce ai definit ca de ex. Substantele Periculoase se Transporta sau orice varianta lingvistica posibila.
 • data aparitiei in Monitorul Oficial
 • dupa actualizare (actele care au fost introduse la fiecare actualizare)
 • Poate fi selectat un singur criteriu sau orice combinatie a acestora.

Exemplu de gautare:

 1. Cautare simpla – LEGIS

 2. Cautare complexa – LEGIS

Foarte simplu!

Daca PC-ul pe care este instalata aplicatia are conexiune la internet, legisul se actualizeaza automat de pe serverele noastre, in caz contrar actualizarea se face manual cu ajutorul fisierelor de update care le puteti primi prin email, sau le puteti descarca (pe baza unui user/pass) de pe www.softlegislativ.ro

In cazul in care doriti sa testati aplicatie, este suficient sa completati formularul de Comanda CD-Evaluare

Pentru a beneficia de toate functionaliitatiile programului legislativ, tot ce aveti de facut este fie sa ne dati un telefon (0264-593.89 sau 0745.255.066), fie sa completati formularul de Comanda ferma

Instalarea aplicatiei LEGIS se face extrem de simplu, cateva clik-uri de “next” si instalarea este gata!

Totusi va trebuii sa ne dati un telefon pentru a va furniza un Cod de instalare.

Un exemplu de instalare a aplicatiei LEGIS gasiti aici (Instalare LEGIS)

Intrebari Frecvente

De unde stiu daca un act a fost modificat?

In momentul in care ai gasit si deschis un act normativ, toate trimiterile catre acte anterioare le vei avea marcate cu hyperlinkuri in textul actului. Vei da un click si vei avea actul de legatura, in paralel cu actul initial.
La fel, daca vrei sa vezi cine a modificat actul initial, toate legaturile cu acte ulterioare vor fi marcate identic, cu hypelinkuri catre actele ce au modificat intr-un anume fel actul initial. FOARTE IMPORTANT! Daca vrei sa vezi actul initial cu toate modificarile gata introduse in textul initial nu va trebui decit sa dai un click pe butonul FORMA ACTUALIZATA. Vei avea forma finala a actului ce te intereseaza !

Ecranul principal al aplicatiei LEGIS este extrem de simplu si intuitiv.

O prezentare gasiti aici (Ecran principal LEGIS)

Da!

Aplicatia legislativa LEGIS este produsa 100% in cadrul grupului nostru de firme. Ca atare, toata interfata este in limba romana.

Absolut! Pe langa aceasta facilitate de copy-paste se pot crea rapoarte si extrase ce contin atat note proprii, cat si parti din textele diferitelor acte normative. Extrasele pot fi pastrate (salvate), vizualizate, modificate si tiparite. Nu exista limitare la preluarea de texte din documentele ce apar in LEGIS.