ecosys

informatica economica

ECOSYS se implica activ, participa si tu!

Shoebox 2010

Ce trebuie sa faci?

Ai nevoie de:

  • o cutie goala de pantofi
  • pe care o invelesti frumos in hirtie de impachetat cadouri cu teme de craciun (si cutia si capacul ei).

Pui in cutie:

shoeboxdulciuri (ex.ciocolata, biscuiti, napolitane), dar NU ceva perisabil (ex.banane, portocale, iaurt), un caiet, creioane colorate, o jucarie/mai multe, perie si pasta de dinti, un sapun, o felicitare de Craciun pe care sa scrii citeva rinduri, un fular/caciula/ciorapi grosi/ manusi/sau orice alt articol de imbracaminte, nou /purtat dar care sa arate bine, sa nu fie rupt, patat sau deteriorat, poate si o luminare, insa fara chibrituri, nu cumva copiii sa faca vreo isprava.  Luminarea nu trebuie sa fie ceva fancy ci una “folosibila” (multi dintre ei NU au nici macar curent electric).

Poti sa pui inauntru tot ce intra, ce vrei si ce crezi ca trebuie unui copil de virsta respectiva si sexul respectiv.  Am sa te rog sa scrii pe capacul cutiei virsta si sexul (ex. fetita 5 ani), asta ca sa stiu cui sa-l dau.

Pachetele pot contine tot ce Dumnezeu va pune pe suflet, tinand cont si de virsta si sexul copilului pentru care faceti cadoul.

Copiii sint intre 2-18 ani fete si baieti, iar pachetele se pot aduce fara o limita de timp.

Termen limita:

22 Decembrie 2010, ora 18:00

Unde se colecteaza cutiile?

iQuest: Str. Motilor Nr. 6-8, Cluj-Napoca, vis-a-vis de sediul Primariei Cluj, in curte la ING Bank.

Cei care nu sunt din Cluj Napoca, pot sa expedieze coletele la adresa: iQuest Str. Motilor Nr. 6-8, Cluj-Napoca, in atentia VALENTIN VESA SHOEBOX 2010 (cei care trimit prin colet, va rog sa luati in calcul si timpul pentru transport)

Avand in vedere experientele din anii trecuti, dati-mi voie sa va fac cateva specificatii:

1. Impachetati cadoul intr-o cutie (de pantofi) cu capac.

Pungile de cadouri risca sa se desfaca in timpul transportului si sunt si mai greu de stivuit.

2. Pe cutie lipiti o eticheta cu genul si varsta copilului pentru care este destinat cadoul, de ex. Baiat 16-18, Fata 10, unisex 10-12 etc. Inscriptia trebuie sa fie vizibila si lipita bine.

S-a pierdut mult timp pretios incercand sa categorisim cutii pe care nu scria nimic (sau poate se pierduse post-it-ul), sa punem in cutii cadouri din pungi de cadouri sparte etc.

3. Inchideti cutia pentru transport.

Fie ca faceti asta cu o panglica stransa bine, sfoara, banda adeziva – cutia trebuie sa fie bine inchisa. Ea trece prin mai multe maini pana cand ajunge la un copil. Cutiile desfacute ne-a luat iarasi mult de timp: le-am sortat intr-o categorie separata, am consolidat cutia si am legat-o cu banda adeziva.

4. Acum ajung la o chestiune sensibila: nu puneti in cutii lucruri pe care nu v-ar place nici voua sa le primiti. Lucrurile care nu mai pot fi folosite au un loc special, pe care il cunoastem cu totii.

Multumiri anticipate prin Dan Ciulea 

Sarbatori Fericite!

Cu ocazia sarbatorilor Pascale, intreaga echipa ECOSYS va ureaza Sarbatori Fericite!

Read more ...